Body & Horse | Sponsor ruiters
Door middel van ruiterfitness helpt Body en Horse ruiters bewust te maken dat paardrijden wel een sport is, en je eigen lichaam een erg belangrijk onderdeel hiervan is. Hoe fitter je eigen lichaam, hoe minder je je paard in de weg zult zitten en zult helpen in bepaalde oefeningen of bewegingen.
body, horse, ruiterfitness, paard, paarden, paardrijden, dressuur, balans, lichaam, sport, fitness, beweging
41
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-41,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 
manouk_smalll

Manouk Foks

Samen met mijn paard Wodka Lime ben ik 1 van ruiters uit het sponsorteam van ‘body en horse’. Wodka kwam ruim 8 jaar geleden in mijn leven als 4 jarige die net zadelmak was hij werd mij verzorg’pony’ maar na 2 maanden verzorgen werd hij verkocht en hebben mijn ouders besloten hem te kopen. Hij is glansrijk door zijn keuring gekomen ondanks dat hij met x benen achter is geboren waar hij aan geopereerd is.

Wij rijden puur voor de lol en dat gaat ons aardig af! In 8 jaar tijd zijn wij doorgestroomd naar het Z1 en nu in het bezit van 2 winstpunten. Wij zijn een kleine verschijning ik met mijn 160 cm en hij met zijn 158 cm zijn we een mooi koppel. Voor de nodige motivatie en tips krijgen wij les van Crista Bruine de Bruin.

Ik volg maandeljks een les bij Edytha ‘body en horse’ omdat ik het heel erg belangerijk vind dat je fit en bewust op je paard zit. Naast het paardrijden ben ik ook 3 maal per week in de sportschool te vinden voor cardio en krachttraining. Je kan niet van je paard verwachten optimaal voor je te presteren als je zelf niet niet fit bent. Je bent namelijk 1 team! Je paard doet dit niet in zijn eentje maar je doet dressuur rijden samen. Ik vind het dan ook een eer dat ik deel mag uitmaken van haar sponsorteam.